Επανεκκίνηση προπονήσεων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού, βάση τις επικαιροποιημένες Διευκρινιστικές οδηγίες που λάβαμε στις 14/5/2021.
Από την Δευτέρα 17/5/2021 μπορούμε να κάνουμε χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων τηρουμένων όλων των υγειονομικών οδηγιών. Επιτρέπεται η έναρξη προπονήσεων για τις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν σε μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα. Επίσης ισχύουν αυστηρότεροι περιορισμοί στον αριθμό των αθλούμενων εντός των γηπέδων.
Για όλα τα ανωτέρω, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των αθλητών/τριών μας, διευκρινίζουμε ότι οι προπονήσεις της ομάδας μας, θα ξεκινήσουν με τον απαραίτητο αριθμό αθλητών/τριών οι οποίοι/ες θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.
Οι αθλητές/τριες θα ενημερωθούν προσωπικά για το πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να διαθέτουν για την είσοδό τους στο γήπεδο. Σταδιακά εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι νέες οδηγίες που θα λάβουμε μας το επιτρέπουν, τότε θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και άλλες ηλικιακές κατηγορίες αθλητών/τριων.
Ευχόμαστε σύντομα όλοι οι αθλητές/τριες να επιστρέψουν στο γήπεδο και στο άθλημα που αγαπούν.

Leave a Reply